NOORD-OOST CHINEES EETHUIS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noord-Oost Chinees Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 16:49 Goed
6 sep 2022 om 16:05 Love their squid skewers!
13 aug 2022 om 22:05 In store food is great, this was one bad online order. In my order the chilies were burnt, and the roast duck was not tender.
6 jun 2022 om 17:09 Prima op tijd en zoals altijd lekker gekruid en meer dan genoeg
28 apr 2022 om 14:40 Niet super, kan beter. Dumplings goed. Geen sausjes. Geen chili oil?! Ik mis ook het zuur van typische Noord Oost Chinese smaken. De bami pork ok. Was vrij soggy, misschien door het vervoer. Verder prima.
14 apr 2022 om 20:56 Ik Vond duur 1 bak witte rijst met droge vis geen groente niks erbij
9 apr 2022 om 10:16 10/10
9 mrt 2022 om 17:17 Die zoute soy sauce past helemaal niet met het gerecht. Er was geen rijst erblij of zo. Ik persoonlijk vondt het niets
23 jan 2022 om 18:45 Food was ok but an hour late.. so not amuse
6 jan 2022 om 9:05 Heerlijk Chinees eten. Service is goed en vriendelijk. Toen een klein deel van de bestelling bleek te missen, werd dit gelijk nagestuurd. Super.
26 okt 2021 om 16:39 Not well packaged, the dishes arrived with most of the sauce in the bag rather than with the dishes.
19 okt 2021 om 8:30 Voor het eerst besteld. We hadden 6 soorten gerechten besteld. Rijst met rundvlees was erg lekker.. zeker een aanrader. Kwam op tijd aan.