NOORD-OOST CHINEES EETHUIS

NOORD-OOST CHINEES EETHUIS Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noord-Oost Chinees Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 14:40 Niet super, kan beter. Dumplings goed. Geen sausjes. Geen chili oil?! Ik mis ook het zuur van typische Noord Oost Chinese smaken. De bami pork ok. Was vrij soggy, misschien door het vervoer. Verder prima.
14 apr 2022 om 20:56 Ik Vond duur 1 bak witte rijst met droge vis geen groente niks erbij
9 apr 2022 om 10:16 10/10
9 mrt 2022 om 17:17 Die zoute soy sauce past helemaal niet met het gerecht. Er was geen rijst erblij of zo. Ik persoonlijk vondt het niets
23 jan 2022 om 18:45 Food was ok but an hour late.. so not amuse
6 jan 2022 om 9:05 Heerlijk Chinees eten. Service is goed en vriendelijk. Toen een klein deel van de bestelling bleek te missen, werd dit gelijk nagestuurd. Super.
26 okt 2021 om 16:39 Not well packaged, the dishes arrived with most of the sauce in the bag rather than with the dishes.
19 okt 2021 om 8:30 Voor het eerst besteld. We hadden 6 soorten gerechten besteld. Rijst met rundvlees was erg lekker.. zeker een aanrader. Kwam op tijd aan.
5 okt 2021 om 21:34 The pancakes and the dumplings are great. However if you order anything with sauce or a soup you will find it leaking because it isn't packaged right. Also the hot and sour soup: no black vinegar in it so not sour, and no egg or pork. Not right.
30 jun 2021 om 9:06 Heerlijk, authentiek Chinees eten. Verse vis, knapperige groentes. Alles goed op smaak en de porties zijn royaal. Bezorging vlot, vriendelijk, een echte aanrader!!
26 jun 2021 om 22:44 Our first attempt, it was tasty, not very authentic. We ordered sweet sour pork, spare ribs, small portion but good. Skewers were not charcoal grilled, but they were very tender. The squid is quite fishy, I would not recommand it.
20 jun 2021 om 0:35 Absolutely delicious!